sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kirpparilöytöjä ja jotain puikoillakinEnsimmäisenä löytyi ihana maalattu pullo meidän puna-mustaan olohuoneeseen :) Hienosti onnistunut toteutus tässä, tuollainen maalaus voisi hyvin helposti mennä myös täysin pieleen.

En tiedä onko tuo ollut alun perin jokin apteekkarin pullo? Alkuperäisessä värissään näitä näkee aika paljon ruskeina, mutta silloin myös hinta on kohonnut aika epä-kirppariystävälliseksi. Tosin jokin keräilijä on varmasti ollut aivan kauhuissaan nähdessään tämän yksilön :)

Hintaa tällä oli 2€.
Toinen ihastuksen kohde oli tämä pallon muotoinen lasimaljakko, joka oli täynnä erilaisia viinipullon korkkeja.

Monien mielestä varmaan ihan täysin turhake löytö, mutta minua se miellytti sen verran, että hetken hypistelyn jälkeen raahasin sen lopulta kassalle :D

(Hintaa tällä oli 3€)
Ja lopuksi vielä pieni kurkistus puikkojen suuntaan. 

Eli sukkaahan sieltä taas olisi syntymässä, mutta en vielä itsekään täysin tiedä minkälainen lopputulos tulee olemaan. En ole suunnitellut näitä mitenkään sen kummemmin, vaan edennyt raita kerrallaan tuhoten samalla jämälankavarastoani.

Seassa on vähän myös kirjoneuletta ronsujen muodossa. Vaikka ei noista taida ihan erottaa, että mikä eläin on kyseessä. Sielläpä kuitenkin marssivat jonossa kärsä toisen hännässä kiinni :)4 kommenttia:

 1. Heti hahmotin että norsujahan ne ovat! :) ihanan väriset sukat tulossa!

  VastaaPoista
 2. Ootan kyllä itekin innolla milloin saan nuo jalkoihin sujauttaa :) Aika hitaasti vaan etenee, osa noista jämistä on niin ohkasia.

  VastaaPoista
 3. Kyllä sen ronsuksi tunnistaa :) tuo pullo on kyllä aikas hieno!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että nuo norsut on hahmotettavissa :) Jossain kohdassa mietin, että oisin voinu väreissä valita enemmän kontrastia, mutta annoinkin sit vaan mennä.

  VastaaPoista