perjantai 15. marraskuuta 2013

Marraskuun SVY -pakettiKiitoksia jälleen ihanalle SVY'lleni, joka oli nähnyt taas hurjasti vaivaa pakettini eteen ≧◠‿‿◠≦ ♥ ♥

Tähtiliinalle ja kaikille nuille suloisille lasinalusille löytyy varmasti käyttöä! Pitää myös yrittää tarkemmin tutkailla tuon tähdenmuotoisen liinan rakennetta, sillä haluaisin oppia virkkaamaan maton, joka noudattelisi samaa muotoa!

Paketti sopi hyvin myös marraskuun teemaan, jossa valmistaudutaan pikkuhiljaa kääntämään katseet kohti joulua. Ainakin minulle tästä tuli ihan hurjan jouluinen olo -lieneekö ollut osittain syynä myös takapihalle ilmestyneisiin jouluvaloihin, jotka oli aivan pakko käydä ripustelemassa ;)

Kiitoksia vielä Svy!

2 kommenttia:

 1. Kiva muutos bannerissa :) minä saan luvan laittaa joulukoristeita tänä viikonloppuna, kun esikoinen täyttää vuosia. Olen päättänyt, että joka vuosi saan sen jälkeen laittaa ekat koristeet. (jouluvalot on ollut parevekkeella jo lokakuusta, mutta niitä ei lasketa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koko ajan tekee mieli näprätä jotain tämän blogin ulkoasun kanssa, aina tulee vaan jotain uutta mieleen :D

   Minullakin on aikasempina vuosina jouluvalot olleet jo lokakuusta saakka ulkona, mutta nyt pääs vähän venähtämään. Osaks vaikutti ehkä sekin, että seinänaapuri ehti jo virittelemään omansa, niin on saanu nauttia niistäkin ;) Myös mies rajoittaa jonkin verran tätä minun jouluintoilua, että missä vaiheessa niitä koristeita saa alkaa levittelemään ympäri taloa. Itestä on vaan niin kiva nautiskella tunnelmasta jo vähän varaslähdöllä, joulukin kun menee ohi niin nopeaan kuitenkin :)

   Poista