perjantai 7. maaliskuuta 2014

Mustikkaiset lapaset


neulotut palmikkolapaset novita


Nämä siniset lapaset valmistuivat itse asiassa jo ystävänpäivän hujakoilla. Valmiit lapaset eivät kauaa ehtineet tässä taloudessa pyörimään, sillä ne matkasivat uuteen kotiin jo heti seuraavana päivänä äidin käsiä lämmittämään.

Idea tuohon marjamaiseen, elävään pallukkapintaan on napattu Novitan sukkalehdesta. Mallia joutui siis hieman sovittelemaan lapasiin istuviksi, mutta se ei ollut ollenkaan vaikeaa.

Aloituksessa päädyin tuohon nirkkoreunukseen, joka on mielestäni nätti ja sopivan napakka (ei rullaannu).

Ja vaikka nurjaa pintaa hieman vierastankin ns. hallitsevana pintana, niin jotenkin tuossa se sulautuu silmää ärsyttämättä taustalle.

10 kommenttia:

 1. Kauniit. Ihanan sävyinen tuo sininen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tuosta sinisestä langasta. Harvemmin tulee tartuttua siniseen lankaan, sillä se on niin kaukana omasta värimaailmasta, mutta tuon sävyistä sinistä saattaisin kelpuuttaa omaankin käyttöön :)

   Poista
 2. Ihanat lapaset, tuo sukan sovellus toimii näissä todella hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Tuo malli on kyllä siinä sukkalehden kuvassakin niin nätti ja aivan hurjan ihanat ois toteuttaa myös sukkinakin, mutta en tiedä riittäiskö kärsivällisyys.. Nuiden pompuloiden tekeminen vie oman aikansa, kun pitää kääntyillä ees sun taas..

   Poista
 3. Miksi en ole käynyt täällä piitkiin aikoihin? mielestäni olen ollut lukijasi aikaisemmin.. :( täytyy lisätä listaan, että saan uusimmat postaukset aina!! Ihanan väriset lapaset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä sie varmaan edelleenkin minun lukijoissa oot, täällä päässä on vaan ollut vähän hiljaista joulun jälkeen :) Tämän vuoden puolella oon tehny vasta 2kpl postauksia, mutta ehkäpä se taas tästä kesää kohti kiihtyy!

   Poista
  2. En mä ollut vaikka muistan joskus olleeni. Nyt liityin ainakin :)

   Poista