tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kuluneen kuukauden kuulumisia

(Kuva jääkaapin ovesta)

Pienet asiat kuten postikortit saavat yllättävän hyvälle tuulelle. Olen taas viime aikoina aktivoitunut postcrossaamisenkin suhteen ja postilaatikko on alkanut taas tulvia viikottain ihanista postikorteista ympäri maailmaa. Pieniä viestejä täysin tuntemattomilta ihmisiltä, jotka kuitenkin haluavat jakaa jotain elämästään kanssasi. Tämäkin harrastus on kulkenut mukanani jo 7 vuoden ajan, välillä enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Postcrossing -profiiliini voi kurkata täältä.

Toisinaan ihmiset löytävät jotain osuvaa kiinnostuksen kohteisiini liittyen, joihin yllättäen liittyy neulonta ( ha! ). Tänään tavallisen  mainos- ja laskunivaskan välistä tipahti käsiini tuo "Come to the Dark Side, we have yarn" -kortti, joka oli taittanut parin päivän matkan Saksasta. Aivan mainio, eikös? :)

 (Vuosien mittaan kertyneet kortit..)



Pyöreitä vuosiakin tuli täyteen maaliskuussa, huh, ei sitä kyllä vieläkään ihan täysin pysty käsittämään että on jo 3-kymppinen! Ystävät kalliit muistivat ihanilla, pehmeillä paketeilla, vaikka en niitä erikseen toivonutkaan tai odottanut saavani. Kummasti vain jokaisella tuntui olevan jonkinlainen nyssäkkä kainalossa ilmaantuessaan juhlapaikalle, joita vastaanottaessani olin sitten enemmän ja vähemmän kömpelö ja kieli solmussa, niin hämilleen kaikesta siitä huomiosta kertakaikkisesti jouduin. 

Vähän kyllä tuppasi salassa suupielet kohoamaan hymyyn huomatessani miten hyvin kaikki tuntuivat tietävän sen tosi asian, että olen hieman lankahullu :D Tosin, en ole tainut sitä viime aikoina pahemmin salaisuutena pitääkään, anteeksi vain kaikille fb-kavereilleni jotka joutuvat virtaan heittämääni luovuuden tuskaa lankojen muodossa kestämään.. (heh)


Joensuun Käsityövakasta kävinkin jo jokunen aika sitten hakemassa tuota Regian fluormania color -lankaa, joista aloitin neulomaan sukkaparia synttäreitä edeltävänä iltana.

Saas nähdä mitä ihanuuksia tuolla lahjakortilla tulen hankkimaan, pitää toivoa että nuppineulapöllöjä olisi vielä jäljellä. Pöllöillä tarkoitan siis näitä ylisuloisia kavereita, joita huomasin maaliskuussa putkahtaneen kaupan fb-yhteisön sivuille. Puna-vihreä tai sini-punainen pöllö olisi <3




Ja pitihän sitä voileipäkakkuakin juhlapöytään tehdä ja siitä tulikin kyllä ihan minun näköiseni! :)

10 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa lankaa ja nuo pöllöt ovat suloisia :) Itse olen ollut vasta vähän aikaa mukana Postcrossingssa ja odottelen kortteja itselleni :)
    Tuo voileipäkakku oli varmaan maukas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voileipäkakku teki kyllä hyvin kauppansa, ei oo koskaan tainu jäädä muruakaan jäljelle kaappiin vanhentumaan :) Postcrossing on kyllä antoisa harrastus ja niin sen pariin tulee aina vaan palattua yhä uudelleen ja uudelleen, vaikka välillä olisikin vähän taukoa. Itsellä tätä harrastusta välillä rajoittaa sen hintavuus, täällä on postikortit (postimerkeistä puhumattakaan) aika kalliita :(

      Poista
  2. Pipon ytimestä Sini oli käynyt kanssa tuollaisen pöllön hankkimassa ja Lankahelvetistäkin löytyy jo moinen :) Itsekin ihastuin tuohon mutta harmiksi nuo värit eivät ole yhtään minun mieleen D:
    Mukava määrä noita pc-kortteja on sinulle kertynyt, itse odottelen taas parin vuoden tauon jälkeen ensimmäisiä omia korttejani saapuvaksi.
    Sekä myöhäiset onnittelut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja ikähän on vaan numeroita, eikös se niin mennyt.. ! ;)
      Joo taidan muistaakin Sinin blogin tuolta fb-yhteisöstä, jotenkin jää helposti mieleen sellaiset immeiset jotka pyörii samassa kaupungissa! :) Ite oon taas ihan heikkona tuollasiin retrohtaviin väriyhdistelmiin ja tässä pirtissä tuollainen pöllö olisi kuin kotonaan. Saas nyt nähdä ovatko ehtineet lennähtämään pesästään ennen kuin kerkiä omani hakemaan pois..

      Poista
  3. Tuo postcrossing kuulostaa hauskalta! täytyy lukea lisää asiasta :) onnea 30 kymppiselle, siitä se elämä vasta alkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä todellakin on! :) Samalla pääsee hyvin treenaamaan englanninkielen taitoaan ja postikorttien vaihdon lisäksi saattaa saada kivoja maileja noin muutenkin, joiden kautta pääsee keskustelemaan lisää, jos vain innostusta riittää. Tänäänkin sain pitkän mailin Amerikasta henkilöltä, joka oli saanut vaan päähänsä kirjoittaa minulle, kun oli käynyt tykkäämässä eräästä postikortista, jonka olin saanut ja huomannut profiilistani, että pidän neulomisesta ja noh, yksi asia johti sitten toiseen! :) Ja kiitos onnitteluista!^^

      Poista
  4. Aivan mainio tuo kortti! Miekin tahon!! :D Miekin sain oman neulapöllösen, se on niiiiin ihku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kortti sai kyllä hetkeksi pasmat hieman sekaisin, on vaan niin hauska ajatella mitä tuon kortin lähettäjän päässä on liikkunut sillä hetkellä.. :D Nappiin meni kyllä valinta, ei siinä. En ihmettele kyllä yhtään, että noita pöllösiä tuntuu pomppivan jokaisen nurkista, eihän jotain noin ihanaa vaan voi jättää kauppaan! :) Äää, en kyllä ala jos ne on kaikki loppu, kun ite saan aikaseks käydä kaupungissa, mur..

      Poista
  5. Onnea pyöreistä luvuista! :)
    Tuota regia lankaa olen itsekin kuolannut, mutt vielä en ole raaskinut ostaa. :)
    Pöllöt ovat suloisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kuumoittelin tuota regian lankaa useamman kuukauden ajan ennen kuin oma budjetti antoi sen verran myöten, että pystyi pari kerää käymään lankakaupasta :) Samaan sarjaan kuuluvaa neonlankaa on nyt tullut myös vissiin vähän paksumpana versiona, vähän jo kävi mielessä että jos pipon pyöräyttäis.. Ja kiitoksia onnitteluista! :)

      Poista