tiistai 17. syyskuuta 2013

Ensimmäinen SVY pakettini

Kissa oli heti kaverina tutkimassa paketin sisältöä!

Tänään sain ensimmäisen Salainen virkkausystävä 2013 -pakettini :) Tällä päivityksellä onkin mukava rikkoa tämä pienoinen blogihiljaisuuteni, joten:

Paketin sisältä paljastui 3kpl pannunalusia, jotka lämmittivät mieltäni monellakin tapaa. Ensinnäkin värivalinnat olivat juurikin niitä, joista pidän (punaista, oranssia, violettia, limenvihreää.. yleensäkin kaikki puhtaat ja raikkaat värit ovat lähellä sydäntäni!) ja ennen kaikkea annan todella paljon arvoa muutenkin kaikelle itsetehdylle. Ajatus siitä, että lahjan antaja on todellakin ajatellut minua työhön uppoutuessaan, on jotakin niin paljon henkilökohtaisempaa. Itse asiassa tämä paketti liikautti minussa pitkästä aikaa jotain, sillä en itse asiassa edes muista, milloin joku olisi muistanut minua jollakin omatekoisella jutulla. Sitä on yleensä itse se, joka niitä sukkia ja lapasia muille väkertää, niin ei jotenkin osaa edes odottaa itse saavansa mitään. Ihailin myös pitkään ystäväni todella kaunista virkkausjälkeä, jollaiseen toivoisin itsekin jonain päivänä yltäväni. Siis kerrassaan vau! Hetkellisesti jo mietin, että raaskinko näitä ollenkaan käyttöön edes ottaa, mutta ennen kuin olin ehtinyt edes puolitiehen tätä mietiskelyäni, olin huomaamattani astellut jo keittiöön ja asetellut nämä keittiönpöydälle :)

Ja täytyy tähän loppuun vielä kiteyttää, että Ystäväni oli onnistunut kokoamaan näistä pannunalusista aina tölkinklipsuja myöten "minunnäköiseni", sillä yksi omista hurahduksen kohteistani kuluneen kesän mittaan ovat olleet juurikin nämä kaikenlaiset klipsujen ympärille ideoidut virkkaustyöt. Itse en ole ehtinyt toteuttamaan vasta kuin yhden laukun, mutta kaikenlaisia ajatuksiahan tuolla pääkopassa tuntuisi pörräävän.. Ja lisää varmasti vielä tulee, tässä syksyllähän pitäisi ilmestyä jonkinlainen suomalainen klipsukirjakin. Sitä odotellessa!

Ja vielä lähikuvaa :)

Kiitoksia vielä sinulle Salainen virkkausystäväni ja toivotan sinulle mitä parhainta syksyn alkua!

2 kommenttia: