keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Voihan puolukka!

Toinen sankollinen siivottuna..

Sain eilen patistettua itseni metsään parin marjaämpärin kanssa, vaikka alkuun mietinkin raahaavani niistä toista aivan turhaan mukanani. Ehkä olin vähän liiankin skeptinen itseni suhteen, mutta tosiasia on, etten edes muista milloin viimeksi olisin ollut puolukkametsässä. Samalla olin hyvin ehtinyt unohtaa miten paljon metsässä kykkiminen käykin selän päälle, auh!

Jokatapauksessa, myös mieheni intoutui lähtemään poimintaseuraksi ja vaikkakin vain toisella meistä oli mukana marjanpoimuri, niin pari tuntia myöhemmin meillä oli kuin olikin molemmat sangoista täynnä puolukkaa. Yritettiin samalla pitää silmämme auki myös ruokasienten varalta (tai no minusta siinä ei kyllä kauheammin tainut apua olla, sillä oma sienituntemukseni rajoittuu hyvin pitkälle kanttarelliin ja korvasieneen -sitäpaitsi en edes pidä sienistä!) Noh, sienet jäivät kuitenkin vielä odottelemaan löytäjäänsä, sen verran hyvin olivat metsään kätkeytyneet.

Loppuilta vierähtikin sitten marjoja putsatessa ja olihan sinne sankkoon pari inhottavaa salamatkustajaakin ehtinyt livahtamaan -nimittäin hämähäkkejä. En nyt suoranaiseti kärsi mistään fobiasta noita kahdeksanjalkaisia vipeltäjiä kohtaan, mutta sen verran vastenmielisiä otuksia kuitenkin ovat, ettei niihin kovin mieluusti haluaisi koskea. Yäks :)

Tänään onkin sitten satanut vettä, joten voikin keskittyä sisätiloissa puuhasteluun. Ehkäpä viimein saisi virkattua tuon pääkallohuivin valmiiksi, josta puuttuu enää yksi rivi.. Sit oiskin enää pingottaminen, josta täytyykin käydä hieman lueskelemassa, että miten se tapahtuu. En nimittäin ole sellaista ennen tehnyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti