torstai 12. kesäkuuta 2014

Lapin Kulta -sukat


neulotut Jawoll Magic Degrade sukat

neulotut Jawoll Magic Degrade sukat
 
neulotut Jawoll Magic Degrade sukat

Viime viikko hujahti melkein kokonaisuudessaan Lapissa.
Oltiin kaveriporukalla mökkeilemässä Kuusamon kupeessa, Rukalla.
Sää oli aurinkoinen ja rentoutumisen ohessa tuli myös ihmeteltyä lähiympäristön tarjoamia aktiviteetteja. Käytiin muun muassa kokeilemassa frisbeegolfia Rukatunturin upeissa maisemissa, sekä reippailemassa pienimuotoinen Hiiden Hurmoksen kulttuuripolku (5km), joka sijaitsee Kiutakönkään läheisyydessä.
Maisemat oli kyllä mahtavat ja näkyipä matkan varrella jokunen porokin :) Poroja pystyi ihmettelemään paljon lähempääkin, sillä eksyipä yksi kaveri eräänä aamuna myös mökin keittiön ikkunan taakse syöpöttelemään! Paikallisille varmastikin ihan tuttua kauraa, mutta myöhän oltiin tietysti ihan ihmeissään. Siinä oli vähällä kahvikupit lennellä nurin, kun tuli niin kiire penkomaan kameraa laukusta, jotta ehtii räpsäistä kuvan.

Irtosipa reissusta sopiva nimi myös näille sukille, jotka valmistuivat parahiksi juuri ennen reissua. Lankana oli Jawoll Magic Degrade ja kyllähän noista väreistä hieman huokuu pohjoinen luonto, puhumattakaan siitä itse sihahtavasta nautinnosta ;) Heh.Tämä kaveri ilmestyi keittiön ikkunan taakse.12 kommenttia:

 1. Mahtavat värit sukissa ja hienoja luontokuvia, tuonne vois kyllä matkata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tekis mieli käydä vieläkin pohjosemmassa! Kyllä sinne herkästi sydän jää, kova on kaipuu aina takaisin :)

   Poista
 2. Oi oi <3 meillä myös Lapin reissu häämöttää ihan pian! Olemme matkalla Enontekiölle ja ehkä Norjan puolelle myös pienen matkan. Näistä kuvista ei kyllä matkakuume ainakaan laantunut :)

  Sukissa on upeat värit kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli pari vuotta takaperin vielä suunnitelmissa, että oltais hurautettu autolla Enontekiön kautta Jäämerelle asti :) Pitäisi taas vaan uudelleen ruveta lämmittelemään suunnitelmaa henkiin. Norjankin puolella ois aivan mahtavaa päästä joskus matkustelemaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tuolla mieli lepäsi eikä pois ois raaskinu lähteä ollenkaan :) Vaikka kyllä tänne Pohjois-Karjalaankin on aina ihanaa palata, nättiä on täälläkin.

   Poista
 4. Pittää kommentoija, hiljaiselle kansalle voi viedä uusia vaatteita jos hatuttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä taiskin olla parhaillaan vaatteidenvaihdot meneillään, kun ajettiin takaisin päin, mahtava juttu kun paikalliset jaksaa nähdä vaivaa teoksen ylläpitämiseen :)

   Poista
 5. Upeat sukat ja huippukuva tuo terassilla nautiskelusta. Auringon loistepilkku juuri sukkiesi väreissä :)
  FB:n kautta tänne sinulle löysin ja lukijaksesi jäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kuvassa kaikki on kyllä kohillaan :D Kunpa omaltakin takapihalta olisi samanmoiset näkymät, voi pojat..
   Ja tervetuloa vaan lukijaksi! :)

   Poista
 6. ihan mahtavan kuulonen reissu teillä ollu. ei ollu kaiketi rotikaisia(=itikoita) kun noin jalat paljaana kärsii "ilmoista nautiskella" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo rotikainen onkin ihan uus nimitys jonka oon kuullu käytettävän itikoista :D Mutta joo, taidettiin valita Lappiin eksymiselle just oikea ajankohta, kun ei ollunna vielä itikoita kiusana (Onneksi!)

   Poista