tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kesävärihaaste kämmettimet

kesävärihaaste jämälanka kämmettimet
 
Sainpas minäkin sitten aikaiseksi osallistua haasteeseen! :)

Tykästyin tähän Lankahelvetin Hennan ja Pipon ytimestä Sinin järkkäilemään kesähenkiseen haasteeseen, jossa ideana on toteuttaa jokin käsityö (olipa se sitten neuloen, virkaten tai ommellen) seuraavanlaisesti:


Haasteen tekijät nimesivät jokaiselle viikonpäivälle oman värinsä (paitsi sunnuntai, jonka jokainen saa päättää itse), jotka näkyvät tästä seuraavasta kuvasta:
Värien tulisi löytyä valmiista työstä tässä mainitussa järjestyksessä.
Samaa väririmpsua voi toistaa koko työn ajan, mutta sekin riittää, että kyseinen värijärjestys on nähtävillä jossakin kohtaa valmista työtä.

Kesävärihaasteen säännöt löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Aikaa osallistua on vielä reilu viikko, sillä haaste napsahtaa kiinni tämän kuun lopussa 31.7.2014.


Itse osallistuin haasteeseen neulomalla kämmekkäät.
Lämpötilat on keikkuneet viimeiset 2 viikkoa hellelukemissa, joten neulepuikot lankoineen ovat saaneet olla aika rauhassa. Kämmekkäät tuntuivat sopivan "vilpoisilta" neulottaviksi, vaikka näidenkin kanssa aikaa tuhraantui useampi päivä. Aurinkoisilla päivillä ei vaan millään malta pysyä sisätiloissa ja varsinkin nyt kun olen löytänyt uuden kivan harrastuksen, frisbeegolfin (!), niin mieli halajaa koko ajan radoille heittelemään kiekkoa.

 Malli on täysin omasta päästä, ihan perusraidoittelua ja jokunen rivi langankierroilla. Sen lisäksi että näihin sai kulutettua taas jokusen jämälankapallon, niin samalla sain valmiiksi myös yhden KyJy-listassani pyörineen työn.

Sunnuntain väriksi valitsin vaaleanpunaisen.
Kokonaisuudessaan näistä tuli aika 80-luku henkiset, tykkään! :)
 
kesävärihaaste jämälanka kämmettimet

kesävärihaaste jämälanka kämmettimet


kesävärihaaste jämälanka kämmettimet

10 kommenttia:

 1. Tuli kivat. Miun oma väri haaste on puuduttavassa päättely vaiheessa. .huoh. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuokin vaikka oli niin pienitöiset, niin siltikin päätteleminen tuntui tuskalta :) Vaiks oishan siihen olemassa se oma konstinsa millä sais helpotettuu, mutta kun on niin luupää niin ei vaan saa aikaseks opeteltua.. :D

   Poista
 2. Aivan ihanat! Ite pohdin kans et tekisinkö kämmekkäät, mut sit alkoki tekee miel pipoo :D Mut iha mahtavaa et osallistuit, kiitos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan sikahieno se sinun värihaastepipo! :D Kiitos vaan teille molemmille, tykkäsin todella paljon haasteesta! :)

   Poista
 3. On kyllä hienot nuo ja suorastaan suloiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkäilen kyllä itekin, hauskaa tehdä jotain tuollaista, missä joku muu on sanellu säännöt ja jossa toteutuksen voi sitten kuitenkin tehdä ihan oman mielen mukaan.

   Poista
 4. Nää on ihkut, saanhan käyttää kuvaa postauksessa? :)

  VastaaPoista
 5. Hyvät värit yhdessä. Sointuu vaikka onkin niin erilaiset, kun vahvoja värejä kaikki. Hauskan kuuloinen haaste muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo oli tosiaan kyllä kiva haaste, hauska oli jälkeen päin käydä katselemassa myös kooste kaikkien valmistuneista töistä :)

   Poista