sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Klipsukassi


Ilosaarirokin ensimmäinen päivä takana ja tänään pitäisi jaksaa lähteä vielä rokkaamaan toinenkin päivä. Haikea olo, kohta se on ohi!
Sääkin on ollut kohdillaan koko viikonlopun, lämpömittarin lukemat ovat roikkuneet +30 tuntumassa koko ajan.

Eilen minulla oli mukana tuo viime kesänä tekemäni klipsulaukku :)

 Kaiken kaikkiaan tuohon laukkuun taisi huveta 1200kpl tölkkien klipsuja. Niiden kerääminen olikin se työn hankalin ja vaativin homma - ilman auttavia lisäkäsiä laukku olisi varmaan edelleenkin kasausvaiheessa.

Mitään erillistä ohjetta minulla ei tähän ollut, vaan kasasin laukkua sitä mukaa kun paloja valmistui.

Noiden klipsujen virkkaaminen on aikas koukuttavaa hommaa muuten! Ideoita olisi vaikka mihin, mutta materiaalin kerääminen on niin hidasta, ettei uusia töitä oikein pääse ikinä aloittamaan.
Olisikin kiva kuulla vinkkejä kaikilta muilta klipsuilijoilta (heh!), miten tuota keräysvaihetta voisi vauhdittaa?

5 kommenttia:

 1. Mie bongasin tuon kassin! :D Herää vielä kysymys, että ollaankohan syksyllä samassa koulussa... Miulla toinen vuosi alkaa lähihoitajan opintojen parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasitko!? Hehee, oisit vaan tullu tökkäsemään :D Joo tosiaan syksyllä olisi tarkoitus lähihoitajan opintoja aloitella tuolla Outokummussa. (Ihan jos tarkkoja ollaan, niin asun n.15km päässä Joensuusta, Ylämyllyllä.)

   Poista
  2. Ois pitänyt tulla, vaan älysin vasta tänään nähneeni kassin siun blogissa. :D Koulu on kuitenkin eri, mutta Ylämyllyllä tulee käytyä aika usein isännän mökillä.

   Poista
 2. Upea laukku. Varmasti vienyt paljon aikaa ja työtä, mutta on sen kaiken arvoinen. Mulla olis menny hermot kun en olis jaksanut kerätä klipsejä, oon niin malttamaton. Sulla on muuten hyvin inspiroivia ja hauskoja käsitöitä blogissa. Jäänpä seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se alkuun tuntui aikamoiselta ikuisuusprojekilta, kun valmiita virkattuja klipsuneliöitä oli kasassa vaan pari. Nuo klipsut kun pitää vielä "esikäsitellä" ennen kuin niistä pääsee työstämään mitään, siinä on kutakuinkin 3 vaihetta: ekaks ne pitää keittää kattilassa, sen jälkeen antaa kuivua ilmavasti esim. jonkin pyyhkeen päällä ja sitten niistä pitää vielä pihdeillä taitella mahdollisimman hyvin kaikki terävät reunat pois. Että joo-o! :D

   Niin ja kiva kuulla jos oot löytäny täältä kiinnostavia juttuja, tervetuloa vaan seurailemaan! :)

   Poista