lauantai 23. elokuuta 2014

Valmistuneet UFOt


Lanka: hyvin pitkälle Jawoll Magic Degraden jämiä 
Malli: kirjoneulesukat/ jämälankasukat omasta päästä
(paitsi ronsut, enää en muista mistä löysin mallin niihin)
Puikot: 2,5mm
Kantapää: perus, vahvistettu 

Ajattelin ottaa nämä viime vuoden marraskuussa aloittamani kirjoneulesukkaset uudestaan tarkastelun alle, sillä ne ovat nyt viimeinkin valmiit.
KYLLÄ. 
Eka sukkaprojektini joka oli jäädä täydellisiksi UFOiksi :D
En oikein itekään tiedä, miten nää lopputiessään pääsi ufoutumaan, sillä näissä ei ole mitään niin ylitsepääsemätöntä inhokkijuttua, että ei ois sen takia jaksanu neuloa loppuun.
 Kaiken lisäksi näistä ei ees uupunut kuin pikkunen pätkä toisesta sukasta, joten tuntuu senkin takia jo ihan pöhlältä, että miten en oo saanu valmiiks.

Vähän kyllä kieltämättä pisti huvittamaan vielä silloinen tekemäni postaus 
näistä (Jämisprojektina Sirkus-sukat), johon olin alkuun oikein huokaissut että "nämäpä oliskin kohta jo puikoilta pois" ja kommenteissakin olin vielä tuumaillut päättäneeni lujasti, etten jätä mitään keskeneräiseksi (!).
  
Noh, tässäpä ne nyt sitten on ja tekijä ei vois enempää olla tyytyväisempi :) Näissä on vielä sekin kiva juttu, että kun olen käyttänyt näihin melkeenpä pelkästään jawoll -langasta jääneitä jämiä (joka on ihan mielettömän pehmeää lankaa) niin sukat on todellakin aivan ihanan tuntuiset ihoa vasten. 
Näitä vois varmaan ihan hyvin pitää unisukkinakin, on niin lutuset..

Kissakin tuli kuviin ihmettelemään, että mitäs täällä tapahtuu.

Kirjoneulesukat Jawoll Magic Degrade

Kirjoneulesukat Jawoll Magic Degrade

Kirjoneulesukat Jawoll Magic Degrade


27 kommenttia:

  1. Kauniin väriset ja ihanasti eripariset sukat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Välillä on ihan hauskaa tehdä eripari sukkia, näissä en kiinnittänyt juuri muuhun huomiota, kuin että ois tavallaan pari yhdistävää tekijää olematta kuitenkaan ihan identtiset : kumpaisessakin sukassa toistuva pinkki ylhäältä alas ja sit tuo norsukuvio :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kissat on välillä hyvinkin uteliaita siitä ( taloudessa asustelee näitä eläimellisiä viiksikavereita 3 kappaletta) mitä se emäntä oikein aina puuhastelee. Kuvassa näkyvä oranssi kolli on nimeltään Surkki :) Nimi on Harry Pottereista napattu aikoinaan, tämäkin "kollivanhus" on jo 10 vuotta.

      Poista
  3. Oi millaiset väriherkut! Hauskat nuo elefantit tuossa varressa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Elefantit oli kyllä ihan hauska lisä näihin, pääs välillä tosiaan vähän kirjoneuleenkin pariin, vaikka muuten sukat onkin ihan vaan perus raidoittelua. Ainut mitä oon vähän näin jälkeen päin harmitellut on, että valitsin väriyhdistelmät ehken vähän liian läheltä toisiaan. Ois ollu kiva jos norsut ois vähän enempikin hypähtäneet värien keskeltä esiin :)

      Poista
  4. Tykkään väristä, norsuista ja ihan kaikesta! Ihanat!

    VastaaPoista
  5. Tosi kivat! Ja sun uus banneri on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja laitanpa sinulle tulemaan samalla myös haasteen: http://langanpaastakiinni.blogspot.fi/2014/08/hyva-kiertamaan-haaste.html

      Poista
    2. Kiitos! :) Kiva kuulla mielipide tuosta bannerista, ite arvoskelin aika pitkään, että onko tuo tänne sopiva. Minulle iskee aina aika ajoin pienoinen bannerikriisi :D Pitääpä käydä myös tutustumassa tuohon haasteeseen :)

      Poista
  6. Voi miten ihanat sukat, Vau. Tosi pirteät, varsinkin silloin kun tulee syksyn pimeät. Mutta, vielä on kesää jäljellä, virallisesti viikko ainakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin oon kyllä ihan täysillä kesän lapsi ja näin syksyä kohden vaan lisääntyy polttava kaipuu väreihin. Ehkäpä siksi nämäkin sukat sitten nousi sieltä unhoitettujen osastolta takaisin puikoille :)

      Poista
  7. Ihan järjettömän upeet! Samalla sekunnilla kun tajusin tuon kuvion, niin pamahti elefanttimarssi soimaan päähän. Saas nähdä, kuin kauan tää korvamato kestää.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja arvaa vaan kenellä soi nyt myös eräs elefanttimarssi päässä.. :D

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Kyllä näistä tais kuoriutua oma henk.kohtanen lemppari tähän menessä tehdyistä ns. "aivovapaa" kirjoleule/jämis töistä :)

      Poista
  9. Voi nuo norsut on niin suloisia <3 kauniit sukat!

    VastaaPoista
  10. Värikkäitä raitoja, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo Jawoll Magic Degraden langat on aika sähäkän värisiä :D Tosin tuo pinkki on ihan Nallea.

      Poista
  11. Aivan mielettömät sukat! Ihanat! Nuita katellessa ei voi tulla muuta ko hymy huulille <3

    VastaaPoista
  12. Pirteät sukat! Jos sukat voi olla ees pirteät ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksikäs ei, vaikka ei niissä pahemmin henki pihisekkään :D

      Poista