sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Halloween puuhailuja


virkattu crocheted amigurumi noita witch novita halloween

Viikonloppuna tuli uppouduttua virkkauksen lisäksi myös vähän toisenlaisiin käsitöihin; kaivertelin nimittäin taas lähestyvää Halloweenia silmällä pitäen puutarhaan kurpitsalyhdyn!

Kurpitsoja olen kaivertanut aikaisempinakin vuosina, joten puuha itsessään on jo varsin tuttua.Tänä syksynä kurpitsasta kuoriutui pieni mökki, sillä minulla oli tiedossa jo mökkiin "asukas" :) 
Virkkailin pikkuruisen amigurumi noitatyttösen pari päivää aiemmin ja siitä sainkin sitten ajatuksen myös kurpitsan ilmeelle.

Yksistään mökki olisi ollut ehkä vähän tylsä idea, mutta yhdessä amigurumin kanssa toteutuksesta tuli ihan hauska :)

Harmi vain, että nyt on ollut niin sateisia päiviä.
 Ilman pakkasia kurpitsalyhty ei kovin kauaa puutarhassa kestä..

virkattu crocheted amigurumi noita witch novita halloween


virkattu crocheted amigurumi noita witch novita halloween

..mutta mistä sen tietää, jos tämä pikkukaveri saisi mökin jollain konstilla pysymään kunnossa! :)
 

10 kommenttia:

 1. Ihania nuo kaikki sun lyhdyt! (: Mieki oon haaveillu, että joskus tekisin mutta en ole saanut aikaiseksi. Vielä jonain vuonna! Ja aivan supersöpö tuo noita. <3 Minkälaisilla välineillä kaiverrat? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurpitsojen kaivertaminen on kivaa, täällä ongelmana vaan tuppaa vähän olemaan, että tarpeeksi isoja kurpitsoja on hankala löytää :) tietty eihän Halloween täällä niin iso juttu oo, eikä kurpitsojen kaivertaminen oo niin tuttua.. Ite oon käyttäny kaivertamiseen ihan tavan keittiöveistä - kovan päällikuoren kun saa pois niin se sisushan on tosi pehmeää rapsutella :)

   Poista
 2. Hienot kuvat! Ja kurpitsamökki asukkaineen, Todella upeat!

  VastaaPoista
 3. Voi miten hienoja lyhtyjä! Mä en ole koskaan kaivertanut kurpitsalyhtyä, mut tarvii varmaan varmaan kokeilla =) Pikkuväki ainakin tykkäisi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiios!:) Joo uskosin kyllä että muksut tykkäis kaivertamisesta, kantsii ehdottomasti hankkia pari kurpitsaa kokeiluun.. Ja antaa mielikuvituksen hoitaa loput :) Ja googlailemalla saa myös paljon kaivertusideoita. Ainut mikä tuossa ei oo niin kivaa, on se kurpitsamössön kaapiminen ulos - yäk :D mutta lapset varmasti rakastaa, heh.

   Poista
 4. Onpas hienoja lyhtyjä, kissat varsinkin puree minuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itekin tyytyväinen noihin kissalyhtyihin, vuoden 2011 on onnistunein kaiverrus ikinä :) Kissoja tulee varmasti olemaan lyhdyissä vielä tulevinakin vuosina, näin 3 kissan mammana voi sanoo olevansa aika kissanainen..! ;D

   Poista
 5. Hienoja kurpitsakaiverruksia kaikki ja oikein söpö on asukkikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asukista tuli kyllä suloinen! :) Amigurumeja on kyllä mukava ja nopea virkkailla ja ovat oikein hyviä pikkutöitä jämälankojen tuhoamiseen. Niin ja kiitos! :)

   Poista