maanantai 26. lokakuuta 2015

Miul on Neuloosi!

Ihanaa postia!◠‿◠


Oon haaveillu tästä mukista jo niin pitkään ja nyt sit viimeinkin sain tilattua!

Ihan huippua myös, että jossain jaksetaan vielä panostaa paketointiinkin - heti kun postilaatikkoon kurkkas, niin tuli kyllä hymy huulille :)
 

8 kommenttia:

 1. EEiii miten ihana! Tuolla mukilla lähtee taatusti päivä hyvin käyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkukoukkusen tuotteet on kyllä ihania, verkkokaupas on vaikka mitä!:) Ja varmasti lähtee tuolla mukilla oäivä (ja neuleet) käyntiin :))

   Poista
 2. Ihana muki, ja tosi kauniisti paketoitu! :) Itse paketoin aina lähettämäni postipaketit joko johonkin lahjapaperiin, tai sitten lykkään ne lahjakasseihin, jotka teippaan kiinni. Lahjakassit on tosi käteviä postitukseen, kun niitä saa Tigeristä 50 sentillä (etenkin nyt myynnissä oleva ristipistopeura on tosi ihana!) ja ne on kätevä kantaa kahvoistaan postiin.

  VastaaPoista
 3. Joskus pienilläkin asioilla on suuri merkitys loppufiilikseen, esim. tuo että paketti kääritään vielä erikseen nättiin lahjapaperiin viestii omasta mielestäni siitä, että jokaisen asiakkaan kohdalla nähdään vähän vaivaa ja ajatusta :) Tuo lahjakassi pakkaaminen kuullostaa myös kivalta!:)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Taidanpa laittaa heti viestiä joulupukille : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdottomasti : )) Ite voisin laittaa viestii kaikista niistä ihanista laukuista, penaaleista yms. missä on kissanainen-juttuja.. Ihan huippuja :D

   Poista
 5. Kuvausmaisema sykähdytti maaseudun tytön sydäntä ♡ Noihin maisemiin kaipaan... Pipo on niin kaunis, että ansaitseekin upean kuvaustaustan.

  VastaaPoista
 6. Kuvausmaisema sykähdytti maaseudun tytön sydäntä ♡ Noihin maisemiin kaipaan... Pipo on niin kaunis, että ansaitseekin upean kuvaustaustan.

  VastaaPoista