tiistai 20. elokuuta 2013

Cupcake lapaset

kirjoneule cupcake lapaset
                   Lanka: 7 veljestä ja Nallea
                   Puikot: 3,5mm                                                 

No niin, eli saanpas viimeinkin päiviteltyä tänne juuri luomaani blogiin tuoreempiakin tekemiäni töitä *jee*. Elikkäs nämä muffiniaiheiset kirjoneulelapaset ovat paraillaan puikoilla (tai siis toinen jo valmiina niinkuin kuvastakin näkyy). Minulla on viime päivinä ollut jokin ihme nälkä kirjoneuleiden tekemiseen, ehkä se on jotenkin jäänyt päälle kun onnistuin tuhoamaan jo suurimman osan kaapin nurkissa pyörineistä jämälangoista viime viikolla valmistuneisiin kirjoneulesukkiin.

Tämä herkullinen kirjoneule puolestaan löytyi Ravelryn sivuilta ikään kuin puolivahingossa, sillä olin aluksi etsimässä ohjetta eräisiin bambi-aiheisiin lapasiin (kyllä, näinkin kauas voi sitten loppujen lopuksi eksyä siitä, mitä on alun perin lähtenyt hakemaan!) Minulla on toisaalta ollut jo useamman päivän ajan myös hillitön makeannälkä, joten ehkä tässä oli alitajunnallakin sormensa pelissä.. ;)


6 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä itsekin, vaikka jossain kohtaa jo hieman mietin, että tulikohan nyt liiankin räikeät :) Kuvio oli suht mukavaa kirjoneuletta tehdä, ei ainakaan tarvinnu tapella pitkien langanjuoksujen kans. Nämä kun jaksais näpertää vielä sukkiinkin, vois tulla aika hauskat.

  VastaaPoista
 2. Näitä katellessa tulee aina vaan nälkä ;)

  VastaaPoista
 3. Ja piti vielä näitä kommentoida, että ihanan söpön ohjeen olet löytänyt. En ole tähän malliin aiemmin missään törmännytkään. Heti menin lisäämään ravelryn suosikkilistaan ennen kuin unohtuvat. Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo ei oo tainu tuo ohje pahemmin pyöriä missään, vaiks niin suloinen kuvio onkin. Sen lisäksi myös suht helppoa kirjoneuletta neulottavaksi, ei oo tosiaan pitkiä langanjuoksuja! :)

   Poista