lauantai 24. elokuuta 2013

Kallohuivi edistyy..


Kallohuivikin on edistynyt jonkin verran, mutta mutta.. Huomasinpa tokalla kallokierroksella, että olen lukenut ohjetta hieman väärin yhdessä kohtaa. Kyseessä ei mielestäni ole mikään hirmu suuri kömmähdys kuitenkaan ja uskaltaisin melkein väittää, että ko. ohjeeseen täysin perehtymätön henkilö ei tajuaisi ollenkaan jonkin olevan pielessä. Omaan silmäänhän se nyt tietenkin koko ajan hyppii kun tietää sen kohdan minkä kuuluisi olla toisin, tai siis tässä minun huivissa voi puhua jo kohdista, sillä päätin sitten loppujen lopuksi antaa tapahtuneen vahingon kiertää.. Eli päätin toistaa sen alkupään virheen sitten joka kerta kun ohjeessa siihen kohti tullaan -toivoen näin sen luovan yhtenäisen virheilluusion (hah! ainahan sitä toivoa saa..)

Voin tässä ihan hyvin paljastaakin, että mikä tässä nyt on SE joka menee väärin, niin on siis noissa pylväsryhmissä. Niiden lukumäärä toki vaihtelee, mutta ei missään vaiheessa pitäisi jäädä alle kahden. Kuten kuvastakin huomaa, niin kyllähän siellä tuo yksi yksinäinen pylväsryhmä kummittelee.. (Eiiiii kai se oo niin paha?) Mutta! Oon kuitenkin koittanut olla itselleni armollinen, sillä en oo virkkaamalla juurikaan tehny mitään aiemmin ja virheethän ne on niitä, joista parhaiten oppii. Tietääpähän sit ens kerralla tehdä oikein, sillä tämä on ollu alusta alkaen aivan hurjan kiva malli väkrätä ja oon miettinyt, että haluaisin toteuttaa tämän ehdottomasti myö muusta langasta kuin 7 veljeksestä. Kaiken lisäksi tämä huivi tulee valmiina päätymään kaulaan sykkyrälle, joten pienimmät yksityiskohdat tulevat joka tapauksessa jäämään enemmän tai vähemmän pimentoon. Ootan kyllä ihan intopiukkana, että milloin tämän saan valmiiksi ja käyttöön, sillä lämpimälle huiville on todellakin tarvetta :) Ja lisäänpä tähän myöskin nyt sen aivan mainion ohjeen, jonka joku ihana ihminen on tälle huiville tehnyt kuvineen ja kaikkineen. En ois varmaan päässy muuten ollenkaan vauhtiin!

Tähän lopuksi on pakko laittaa vielä pari kuvaa, jotka räpsin mieheni järkkärillä tänään. Eli nämä kaverit ovat kodissani asustelevat kissat (niitä on kaiken kaikkiaan 3, mutta yksi ei suostunut kameran eteen) jotka tottelevat nimiä Surkki ja Vermutti :)

                                     Surkki kissa suuren saaliin äärellä :)

                                                           Vermutti


1 kommentti: