perjantai 22. marraskuuta 2013

Jämisprojektina Sirkus-sukat

 


Nämäpä oliskin kohta jo puikoilta pois, projekti johon olen koittanut ujuttaa kaikkia loppuja jämälankoja. Tulikin sitten aika värikkäät, en varmaan uskalla näitä kenenkään muun jalkoihin tarjotella kuin omiini. Olen edennyt näissä hyvin pitkälti ihan random-raidoittelulla, mutta joukkoon eksyi sitten salakavalasti myös vähän kirjoneulettakin noiden norsujen muodossa. 

Kokonaisuutena aikamoinen Sirkus tosiaan, jotenkin sopivaa vielä kun näin perjantain herkutteluna on poppareitakin! :)

11 kommenttia:

 1. Todella värikkäät sukat ovat puikoilla olleet, pirteät! :) Nää menee kyllä ehkä ekalle sijalle jämäsukissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näistä ei ainakaan värejä tule puuttumaan, saas nähdä tuon toisen sukan kohdalla että miten nuo jämisnöttöset tulee riittämään. Alkaa olemaan jo vähän rajallisesti värejä että sais vuoroteltua :)

   Poista
 2. Mä tykkään kyllä näistä :) pitäis kans tehdä veljen tytölle jotain värikästä jouluksi.

  VastaaPoista
 3. Minulla on itse asiassa näiden aikana houkutellu mielessä jo ihan toisenlainen malli, joka ois itse asiassa erittäin päinvastainen väreiltään, harmaata ja valkoista vaan -ehkäpä vähän vastapainoa tälle väriannokselle :) Mutta oon päättäny lujasti, että en jätä nyt mitään keskeneräiseksi, joten pitää vaan nyt malttaa odottaa..

  VastaaPoista
 4. Iiihanat! :) Nuo norsut varsinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä suloiset, vaikka aluksi hieman epäilin, että tuleeko niistä tarpeeksi norsunmuotoiset :)

   Poista
 5. Aivan ihanan väriset sukat! Kyllä mä ainakin käyttäisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinänsä tekis mieli kääriä nää lahjapaperiin ja tallettaa pukinkonttiin, varsinkin kun tuntuu, ettei oo vielä saanu oikein mitään joululahjoja tehtyä :) En tiedä mihin aika on oikein hävinny, jouluunkin enää kuukaus -Huh! Vähän stressiä pukkaa..

   Poista
 6. Kiitos! :) Jämälankasukat on kyllä viime aikoina nousseet lempisukkien kärkeen, tulee persoonallisen näköisiä sukkia eikä materiaali tosiaan maksa mitään.

  VastaaPoista
 7. Ihanan väriset nuo sirkussukat! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Nää sukat minulla pyörikin yks päivä mielessä, että pitäis tehdä uusi postaus, sillä nämä pääs melkein ufoutumaan lankakorinpohjalle - muistin vasta pari kuukautta sitten, että toisesta sukasta puuttuu vielä jokunen kerros ennen loppukavennuksia! :D

   Poista