perjantai 8. marraskuuta 2013

Virkattu amigurumi tyttö

Flunssasta huolimatta sain viimeinkin kursittua tämän tytön kasaan, vaikka ohjeiden tuijottelu tuntuikin välillä aika työläältä. Tukkoisesta ja väsyneestä päästä johtuen on nimittäin tuntunut hetkittäin siltä, kuin hartioiden yläpuolellä kelluisi täysin irrallaan oleva saareke.

Joten kai tästä voi olla ihan ylpeä, että lopputulos kuitenkin näyttää kuta kuinkin siltä miltä pitääkin, raajat sun muut on oikeilla paikoillaan, eikä täytettä näytä tursuilevan mistään kolosesta ulos.

Ohje on Mia Bengtssonin Amigurumi -kirjasta, josta aikaisemmin innostuin virkkailemaan täälläkin vilahtaneen kilpikonnan. Hahmon koko yllätti ehkä hieman, sillä kirjan kuvista saa käsityksen paljon pienemmästä nukesta. En tiedä vielä pidänkö nuken itselläni hyllyssä koristeena, sillä jollain tapaa ehdin jo kiintymään siihen (outoa, huh.)

Joten kummitytölle joutunee nyt sitten ehkä keksimään kuitenkin jotain muuta!

virkattu amigurumi tyttö tyyppi
 

Pienet tiukuset päätyivät koristamaan tytön vyötä.
Virkkasin tytölle tosiaan myös toisen kaulaliinan, mutta itse tykkään ehkä enempi kuitenkin tuosta muhkummasta, valkoisesta versiosta. 

Mielipiteitä otetaan vastaan! :)


virkattu amigurumi tyttö tyyppi

7 kommenttia:

 1. Minustakin tuo valkoinen on parempi! Hauska tyttö muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo jollain tapaa aika hellyyttävä :) Joo pinkki huivi ehken vähän hukkuu liikaa tuohon punaiseen!

   Poista
 2. Söpöläinen! Luulen, että se ehdottomasti haluaa jäädä luoksesi asumaan ja kummityttö saa nyt tyytyä johonkin muuhun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :D Mutta kyllähän tuon ihan ilolla omanaan pitää :)

   Poista
 3. Oi kun täällä näytti kivalta, oletko taas muuttanut vähän ulkoasua? en ole tainnut hetkeen piipahtaa :) tuo tyttö on ihana, kivoja yksityiskohtia! :)

  VastaaPoista
 4. Jonkin verran olen ulkoasua peukaloinut, suurimpana panostuksen kohteena tuo itsepiirretty ja tussailtu banneri :)

  VastaaPoista
 5. Mitenkäs oon ihan onnistunut skippaamaan tän postauksen vaikka noita vanhempiakin olen selaillut :) kiitos kun linkitit ja on sulla kyllä vähintään yhtä söpö tyttönen kun itsellä ^_^ Mulla kävi viel sama homma että idea oli tehdä lahjaksi tämä ystäväni muksulle mutta en sitten raaskinut tätä antaa pois ja jäi omaksi iloksi piristämään päivää :)

  VastaaPoista