lauantai 12. huhtikuuta 2014

Pac Man kirjoneulesukat jämistä

Muistuipa mieleeni, että olen ihan täysin unohtanut kuvauttaa nämä viime syksynä valmistuneet kirjoneulesukat (lukuun ottamatta yhtä kuvaa, jossa toinen sukka ei ollut vielä läheskään valmis), joten tässäpä ne nyt ovat. Ajattelin, että nämä kyllä ansaitsevat ihan oman postauksensa, sillä ne ovat yhdet lempisukistani ja samalla myös yhdet parhaiten onnistuneista kirjoneulesukka kokeiluistani. Näihin sain upotettua myös suurimman osan jämälankanöttösistäni, joita onneksi sattui löytymään värien puolesta vähän laidasta laitaan.

Ohje on Novitan sukkalehdestä, mutta olen muunnellut joitain kohtia vähän eri näköisiksi. Ihastuin tähän malliin ihan pelkästään noiden kummitusten takia, jotka mielsin heti 80-luvulla pinnalle nousseen Pac-Man pelin haamuiksi (no eikö muka ole! :D).

Muuten nämä on neulottu 4mm puikoilla ja langat taitaa olla suurimmaksi osaksi 7 veikkaa ja Nallea. Välillä on mukava tehdä vähän tälläisiä "Go Crazy" -sukkaprojekteja, jollaisiksi kirjoneuleet tuppaavat vähän omalla kohdallani karkaamaan.

Mitä mieltä sinä olet kirjoneuleista?


kirjoneulesukat pac man novita

kirjoneulesukat pac man novita

kirjoneulesukat pac man novita

6 kommenttia:

 1. Siis aivan ihanat sukat! :) mäkin oon katsonut näitä sukkia siitä sukkalehdestä mutta vielä ei ole rohkeus riittänyt näin suuriin kirjoneulesukkiin! :) ehkäpä joku päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannustan kyllä kokeilemaan, tuossa kirjoneuleessa nuo kuviopätkät on kivan selkeitä ja lyhyillä langanjuoksuilla, joten ei tarvihe pahemmin tuskailla lankojen kanssa:)

   Poista
 2. Hillittömän hienot sukat! Voi kun joskus saisi kerättyä kärsivällisyyttä neulomiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, tää jos mikä koukuttaa :) Ja kiitos!

   Poista
 3. Ihanat! Minua taas tökki tässä ohjeessa just nuo kummitukset ja jätin ne pois. Nyt sun sukissa nuo kummitukset ei näytä ollenkaan niin pahoilta, kun sukkalehdessä. Sun värit sopii paremmin kummituksiin kuin lehden sukkien väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaisilla väriyhdistelmillä on kyllä varmasti vaikutusta, että minkälainen loppuvaikutelma niistä muodostuu. Ihan hauska kuulla, jos tässä nuo kummitukset näyttää paremmalta kuin lehdessä - minulle ne oli se päällimmäinen syy, mikä sai tarttumaan koko malliin! :)

   Poista