maanantai 21. huhtikuuta 2014

Valmiit fluormaniat

fluormania sukat

fluormania sukat 
fluormania sukat


Psykedeeliset hippisukkani :)

Tässäpä ne nyt ovat, viimeinkin valmiit sukkaset Regian fluormania -langasta. Aloittelin neulomaan näitä maaliskuussa synttäreideni tienoilla, jolloin kävin pari kerää hakemassa Joensuun Käsityövakasta vähän niinkuin etukäteissynttärilahjana. Näitä fluormanialankoja olen silmäillyt jo pitkään, sillä kiinnitin niihin huomiota jo viime syksynä. Lanka on ohutta, mutta mukavasti puikoilla liikkuvaa ja värit liukuvat valmiissa neulepinnassa melkeinpä maalauksellisesti. 

Värisekoituksia näistä löytyy laidasta laitaan ja omaa silmääni on eniten miellyttänyt tuo lila-vihreä-pinkki -yhdistelmä. Samaiseen tuoteperheeseen on saapunut parin viime kuukauden aikana myös 6-säikeistä, paksumpaa versiota, jota olen myös miettinyt käyväni hiplailemassa liikkeessä. Tosin en ole aivan varma, menisikö tuo esim. pipossa jo vähän liian räikeäksi? Tosin olen pistänyt merkille, että katukuvassa on näkynyt kevään aikana todella paljon neonvärejä, joten tuskinpa niitä enää ihan kauheammin kartalle laitetaan.

Viime aikoina on näkynyt myös paljon sukkia, joihin on kiinnitetty virkkaamalla tehtyjä koristekukkasia. Omat kukkaseni virkkailin ihan mututuntumalla, mutta koska sukat valmistuivat omiin jalkoihini, niin en alkanut turhia nöpönuukailemaan.

Miehellä oli taas "hauskaa" kulkea kameran kanssa perässä, kun yleensä sukkakuvaushommat tuppaavat napsahtamaan hänelle. Ilman kenkiä kivien päällä hyppiminen auheutti jonkin verran kummastuneita katseita myös ohikulkijoissa, varsinkaan kun ei oltu ihan oman talon lähistöllä kuvailemassa. Lähinaapurit kun ovat meidän omituisiin touhuiluihin jo varmasti hyvin pitkälle tottuneet :)

6 kommenttia:

 1. Oij, toosi kauniit sukat! Piste i:n päälle on nuo kukat, tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli myös pitkästä aikaa kiva neuloa ihan perussukkaa, varsinkin jos lanka on itessään niin nättiä, niin eipä siinä välttämättä muuta tarvihe.. :) Näissäkään ei alunperin pitäny olla mitään ylimääräistä, mutta onhan nuo kukat ihan kiva piriste.

   Poista
 2. Nää on niiiin ihanat! Nää vakuutti miut nyt et pakko hommata tota lankaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikus vaan! :) Noita fluormanioita on vaikka mitä ihania värejä! Osa niistä on alituiseen loppu, oon ite koittanu jo jonkin aikaa metsästää oranssinsävyistä..

   Poista
 3. Nämä langat on kyllä ihania! itsellä odottaa muutama kerä kans kaapissa. Ihanat sukat kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On myös erittäin riittoisia keriä, yhdestä kerästä sai ihan huoletta molemmat sukat valmiiksi tuonkin mittaisilla varsilla. Ylikin jäi vielä reilusti!

   Poista