maanantai 14. lokakuuta 2013

Lokakuun SVY pakettini
Onpa ihanaa päästä viimein esittelemään lokakuun mukanaan tuomaa Salaisen Ystäväni pakettia, joka itse asiassa ennätti luokseni jo viime perjantaina, mutta viikonloppukiireideni lomassa en sitten ehtinyt heti päivitystä blogiini kirjaamaan.

Paketin saaminen on aina yhtä jännittävää ja sen mukanaan kätkemästä salaisuudesta haluaisi nautiskella mahdollisimman pitkään, joten kiiruhtaessani perjantaina postilaatikolta takaisin sisälle lämpimään olin ehtinyt nipsaista vasta ihan pienen palan kuoren nurkasta irti. Siitä syntynyt kurkistusikkuna ehti kuitenkin ruokkia kasvavaa uteliaisuuttani siinä määrin, että ihan en malttanut odotella kahvin tippumista pannuun (niinkuin olin niin hienosti ajatellut ihan kaikessa rauhassa keittiönpyödän ääressä tutkiskelevani paketin) vaan niinhän siinä kävi, että kirjekuoren rippeet tipahtivat jo eteisen kohdalla lattialle kissojen ihmeteltäviksi ja huomasin piteleväni käsissäni kahta aivan ihanaa, virkattua pitsiliinaa! :) Lokakuun paketin teemana olikin toive jostain itsetehdystä virkkaustyöstä ja se kyllä toteutui ihan nappiin tämän paketin kohdalla.

Mukana tuli myös pieni viesti, jossa ystäväni kirjoitti näin:
"Kokeilin välillä virkata liinoja. Ohut lanka ja pieni koukku eivät tahtoneet hyppysissä pysyä. On tullut tehtyä jo pidemmän aikaa isolla koukulla ja paksulla langalla. Tälläiset sain aikaiseksi. Mukavaa syksyn jatkoa virkkausten parissa! Toivottelee Salainen Ystäväsi."
Liinat sopivat erittäin hyvin tuohon minun punaisen lipaston päälle, ovat sävyiltään niin mukavan lähinaapureita, jotta luovat suorastaan lähisävyharmoniaa keskenään :) Niin kuin olen aiemminkin jo saattanut täällä tuumailla, niin pidän kovasti siitä, että ympäriltäni ja kodistani löytyy paljon lämpöä, aktiivisuutta ja tempperamenttisuutta huokuvia värejä.
Kiitoksia jälleen Salaiselle Ystävälleni, joka toistamiseen yllättää ja ilahduttaa minut kekseliäisyydellään ja aina niin kauniilla käsitöillään .2 kommenttia: